Перейти до вмісту

Хто власник FIZI?

Хей!
Команда FIZI на зв’язку і сьогодні хочемо розповісти вам більше про нашого головного Bar’s King - Олександра Паньковецького 😎

Оу! Nice to meet ya!

Тож, Олександр Паньковецький - 100% власник та засновник бренду FIZI. Ви можете чекнути це на Open Data Bot чи YouControl, а також переглянути нашу заявку на торгову марку “FIZI”. Ця інформація про власника була відкрита з першого дня роботи компанії, а власник не змінювався.


Чи правда, що власник  “FIZI” є співвласником чи директором компаній, що повʼязані з брендом “YARO”? 

Ні, це не правда. Олександр дійсно працював раніше операційним директором у YARO. Але він не є директором компаній «СЛОУ ФУДЗ» та «ФУЛ ЛАЙФ» з липня 2022 року. Інформація про це доступна у відповідних державних реєстрах. 


Джерело: YouControl
Альтернативне джерелоOpen Data Bot

  

Джерело: YouControl

Альтернативне джерелоOpen Data Bot

 

Варто додати, що заяву на звільнення Олександр написав значно раніше від моменту появи цієї інформації в державних реєстрах. Це було зроблено ще до початку повномасштабного вторгнення росії. 

Але директор ТОВ може бути звільнений з посади ТІЛЬКИ за рішення Загальних зборів учасників товариства, яке підлягає нотаріальному посвідченню. Тобто процес офіційного звільнення затягнувся не з вини Олександра і тому він вважає звинувачення в недобросовісній конкуренції безпідставними. До того ж Олександр ніколи не був співвласником Яро. 


Як можна дізнатись більше інформації про Олександра?

Олександр вже давно у сфері здорового харчування. З 2011 року він заснував магазин здорового харчування “E-Komora”, який був успішно проданий у 2016 році. Також був керівником інтернет-магазину годинників Protime. Продовжував підприємницьку діяльність до 2019 року, а потім поновив її знов у 2020 році. 

Після початку війни у 2014 році Олександр ні разу не співпрацював з компаніями з рф чи білорусі. Через тиждень після повномасштабного вторгнення, він заснував соціальне підприємство YoungBrave (раніше YellowBlue), яке продає мерч на підтримку України та задонатило вже більше ніж 1,4 млн грн y різноманітні фонди спрямовані на підтримку України. Дізнатись більше про Young Brave можна на сторінці Instagram

А потім! Стався наш з вами улюблений - FIZI💙

FIZI - це не просто батончики, це про ком’юніті цікавих та унікальних людей, які піклуються про свої wellness та харчування. Ще до запуску продажів, ми реалізували ідею “Charity Bar”, коли кожен охочий може “підвісити” батон для ЗСУ, а FIZI додає від себе ще два. Наразі ми разом з вами відправили понад 16 000 батонів! 

Крім цієї соціальної активності на постійній основі FIZI team постійно намагається допомагати та донатити разом з нашими класними клієнтами:

- з 01.02 по 04.04.2024 закрили найбільший збір - 313 240 грн завдяки соціальній місії Brownie Babe 
- у січні 2023 року з продажів Santa's Special задонатили 153 280 грн до "Повернись Живим"
- під час #рожевтня задонатили 23 600 грн до "Inspiration Family"
- під час "SALE NOT SALE" ми задонатили 30 000 грн до фонду "Повернись Живим";
- у перші два тижні продажів нового смаку на наш ДН "Birthday Cake" ми відправили 129 300 грн до "Повернись Живим"; 
- до 24 серпня запустили FREEDOM збір з жовто-блакитними батонами та задонатили з благодійного розіграшу 50 000 тис грн до ПЖ;
- у червні 2023 з продажів батонів SPECIAL відправили 60 660 грн до фонду допомоги дітям -"BEHIND BLUE EYES". 

А тепер... про нашу FIZI TEAM🫂


Любі, сподіваємось, для вас не буде новиною, що у людей може бути минулий досвід роботи. It’s OK працювати та отримувати досвід & It’s OK піти з компанії не одразу, навіть якщо щось пішло не так.  

Коли Олександр вирішив запускати свій бренд, він почав збирати команду. Звичайно, запропонував приєднатись і тим, кого знав і з ким вже давно працював, в тому числі працівникам YARO.

Кожна людина, незалежно від минулого місця роботи, заслуговує на повагу і відповідає тільки за власні вчинки. А також, ми не перевіряємо чи вчасно наші працівники оновлюють місце роботи на своїх сторінках в соц. мережах - це особиста справа кожного з них. 

Ми вдячні журналістам «Українські новини» за інтерес до теми та можливість публічно відповісти на всі питання. Інтерв'ю з власником FIZI Олександром Паньковецьким можна прочитати за посиланням

Любимо вас і обіймаємо,
FIZI TEAM💙

Старіший пост
Новіший пост

Цікаво подивитись на батончики FIZI?

Слідкуй за нами в Instagram

Закрити (esc)

Відгуки

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.