Перейти до вмісту

Блог

23 кві 2024 р.

Як забезпечити здорове харчування для ваших дітей: секрети та підказки

Поговоримо про правила здорового харчування для дітей: як допомогти дитині побудувати правильні стосунки з їжею, як сформувати корисний та поживний раціон, як пояснити дітям, що солодке – це не сніданок і як виховати здорові звички.

9 кві 2024 р.

Найбільший збір is done!

Юху! Соціальну місію "Brownie Babe" завершено💚З 01.02 - 04.04 10 грн з онлайн-продажу кожного батончика цього смаку й...

28 бер 2024 р.

Матча: суперфуд чи хайп для здорового харчування?

Ви всі вже напевно бачили, чули чи куштували матчу. Популярність матча зросла за останній рік: якщо раніше це був рідкісний і для декого дивний напій, то зараз його можна замовити в будь-якій кав’ярні. В цій статті ми розберемось про походження матчі, її користь та шкоду та як вибрати якісну матчу. Готуйте свої вінчики для збивання і гайда дізнаватися більше! 

18 бер 2024 р.

Де міститься білок і чому він настільки важливий?

Всі ми знаємо, що їсти білкові продукти — корисно. Наприклад, додавати до свого щоденного раціону м’ясо, рибу чи яйця. Але чому їжа, багата на білки настільки важлива для нашого організму та здоров’я? І скільки білка потрібно, щоб почуватися добре? Поговоримо про роль білка в організмі та де його шукати в продуктах.

12 бер 2024 р.

Збалансована тарілка харчування. Що це і як її складати?

Тарілка правильного харчування — це концепція правильного раціону, яку затвердила Гарвардська школа громадського здор...

22 лют 2024 р.

Що таке протеїн і як його вживати?

Протеїн, себто білок, є необхідним й незамінним елементом харчування кожного. Звичка отримувати більші порції білка з протеїном загалом не шкідлива – головне знати, який саме протеїн ви вживаєте та як він зроблений. Найважливіше про порошки протеїну розповідаємо в матеріалі. 

25 січ 2024 р.

Як обрати безпечну та екологічну побутову хімію?

Розповідаємо, як створити здорове середовище вдома, щоб жити у чистому просторі із турботою про природу.

17 січ 2024 р.

Новорічні дива з FIZI💚

Yeap, ще одна соціальна місія завершена!У грудні FIZI запустили новий батон "Santa's Special" зі смаком різдвяного шт...

15 січ 2024 р.

Суплементи — нова назва БАДів чи щось нове?

Суплементи, з англійської supplements, це харчові біологічно активні добавки, у складі яких є активні речовини, необхідні для здорового функціонування організму людини. Це можуть бути вітаміни, мінерали, жири, пробіотики, протеїн, амінокислоти, ботанічні екстракти та інші природні інгредієнти. Використовуються суплементи як доповнення раціону, щоб запобігти дефіцитам необхідних речовин, яких може не вистачати з харчуванням. 

11 січ 2024 р.

Модно бути веганом: як рослинне харчування насправді впливає на здоров’я

Якщо ще декілька років тому рослинне харчування здавалося трендом, то нині вибір бути веганом може бути продиктовано різними причинами. На зміну харчових звичок мотивують культурні впливи, соціальні аспекти, розвиток харчової промисловості, а ще – турбота про навколишнє середовище та етичний аспект поводження з тваринами. Розповідаємо все про веганство: як правильно переходити, яких змін очікувати та як зробити так, щоб організм отримував всі потрібні речовини.

8 січ 2024 р.

Ідеальні ранкові вправи для початку дня

Кожен знає – фізична активність є необхідною, коли є бажання мати справний організм. Також відомо, що фізична активність – це як прогулянка протягом 30 хвилин чи активне прибирання вдома, так і півтори години йоги чи година в спортзалі. У матеріалі розповідаємо, що таке ефективна зарядка, від чого залежить зарядження енергією та який він насправді – здоровий старт дня. 

26 гру 2023 р.

Магія початку дня: секрети здорового ранку

Ранок зазвичай є тією частиною дня, яку або люблять, або ненавидять. Він асоціюється з раннім підйомом, неможливістю поснідати та роздратуванням, яке буде із вами решту дня. Однак це скоріше перебільшене сприйняття того, як виглядає початок дня, аніж реальність. Гарний ранок – це старт дня, який дарує позитивний настрій, на який ми налаштовуємося з вечора. Більше про це та корисні поради, як розпочинати свої дні приємно, читайте в матеріалі.
Закрити (esc)

Відгуки

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.