Перейти до вмісту
Нова лінійка батончиків Keto: що потрібно знати

Нова лінійка батончиків Keto: що потрібно знати

Нова лінійка батончиків Keto від FIZI – це нові смаки, нова філософія та нова підтримка для тіла та настрою, коли солодкого і хочеться, і можна. Новенькі Keto-батончики постачають в організм енергію, покращують роботу мозку, сприяють зниженню ваги та є відмінним вибором для втамування спраги солодкого на дієті ви чи ні. Розповідаємо, що треба знати про нові батончики FIZI та гарантуємо – ви неодмінно захочете їх скуштувати. 

Що таке кето?

Нові смаки та склад батончиків дозволяють позиціювати їх як кето-батони. Це значить, що нові батони містять мало вуглеводів та є низькокалорійними. Вони відповідають вимогам кето-дієти – низьковуглеводного харчування, – оскільки постачають в організм мінімум цукру, підтримуючи процес спалювання жиру. 

Основою харчування при кето-дієті є білки, корисні жири та клітковина, а кількість вуглеводів на день складає до 50 грамів. Суть низьковуглеводного харчування в тому, щоб для отримання енергії перевчити організм спалювати глюкозу, перейшовши на спалювання жиру. 

На кето-дієті максимально скорочується вживання солодощів, хлібу, крохмалистих продуктів, солодких фруктів, алкоголю. Таким чином заміною солодкому стають горіхи, деякі фрукти та овочі. 

Однак для урізноманітнення раціону, втамування жаги солодкого й підтримки гарного настрою, створено батончики після вживання яких не буде соромно з’їсти ще один. 

Для кого створені нові КЕТО-батони FIZI

Нові Keto-батони FIZI доповнять та урізноманітнять раціон, якщо ви дотримуєтеся дієти, певного режиму харчування, слідкуєте за тим, що потрапляє на вашу тарілку або просто любите куштувати нові солодощі. 

Перш за все – нові батончики відповідають вимогам низьковуглеводного харчування, тобто кето-дієти, – кожен батончик нової лінійки є джерелом рослинного білка, містить лише 1 грам природного цукру на батон і є низькокалорійним.

У складі нових батонів також:

  • Еритритол – підсолоджувач кето-солодощів, який не підвищує рівень цукру та інсуліну в крові й дозволяє насолодитися солодким без шкоди для здоров’я;
  • Пребіотик інулін – це клітковина, і, відповідно, вона не засвоюється організмом, однак якісно допомагає підтримувати здорову мікрофлору кишківника;
  • Харчовий гліцерин – не шкідливий інгредієнт без харчової цінності, який відповідає за зчіплення та отримання потрібної консистенції з інших складових батончиків. Приємна консистенція та фірмова форма нових кето-батонів – заслуга саме харчового гліцерину. 

Один новий кето-батончик FIZI містить приблизно 160 калорій і достатньо білка, щоб підвищити рівень енергії, зменшити почуття голоду, знизити рівень цукру в крові, покращити активність та роботу мозку й посприяти зниженню ваги (якщо ви маєте таку мету). 

Найцінніше, що з новими КЕТО-батонами не варто забороняти чи дозволяти собі солодкий перекус  – з’їдаючи цей батон ви почуватиметеся або і так добре, або ще краще. А щоб напевно все було в порядку, розповідаємо, що може піти не так, якщо з’їсти за раз понад два батончики – бо зупинитися справді важко.

Які протипоказання

До вживання кето-батонів FIZI є лише одне протипоказання і звучить воно, як порада – всього має бути в міру. 

Річ у тому, що нові батони містять інулін, який відповідає за підтримку мікрофлори кишківника і може мати послаблювальний ефект. Тому для запобігання неприємних та невчасних наслідків, варто вживати не більше двох кето-батонів на день – тобто не більше 12 грамів інуліну. 

А якщо ви ще й дотримуєтеся низьковуглеводного харчування, дослухайтеся до реакцій свого організму і за наявності неприємних відчуттів обов’язково зверніться до лікаря. 

Що включає лінійка нових кето-батонів FIZI

До нової лінійки увійшли три смаки батончиків: "Vanilla + salt", "Strawberry + almond" та "Banana + peanut". Замовити батончики можна в соло-наборах по 10 батончиків або в асорті-коробках "Keto box" на 10 штук або "Mini box keto" на 4 батончики різних смаків. Детальніше про склад та кбжу кожного смаку ви можете дізнатися на сторінці товару.

 

 

 

Старіший пост
Новіший пост

Слідкуй за нами в Instagram

Закрити (esc)

Відгуки

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.