Перейти до вмісту
Коли правильно їсти протеїнові батончики: зранку, вдень чи на ніч?

Коли правильно їсти протеїнові батончики: зранку, вдень чи на ніч?

Білкові батончики вже давно перестали бути лише перекусами для професійних спортсменів, які прагнуть набрати м'язову масу. Ці корисні солодощі стають дедалі більше популярні серед людей різного віку та роду зайнятості, адже допомагають вирішити важливу для всіх проблему – дефіцит білка в раціоні. 

Переваги протеїнових батончиків

Білковий батончик дійсно здатен покрити частину потреб організму, оскільки містить 12-14 г протеїну. Він легко засвоюється та використовується організмом для всіх процесів життєдіяльності, таких як оновлення клітин, вироблення ферментів та гормонів, продукування антитіл.

Також протеїнові батончики без цукру це чудова альтернатива звичайним шоколадним батончикам, цукерками та іншим солодощам. Давно відомо, що різка категорична відмова від солодкого часто призводить до стресу, зривів та переїдання іншими продуктами. Саме тому білкові батончики можуть стати першим кроком до зменшення кількості доданого цукру в раціоні. Наші батончики не мають приторного смаку, добре насичують і допомагають позбутися тяги до солодкого. Натомість вони відновлюють енергію, збагачують амінокислотами і дарують приємний смак натуральних рослинних компонентів.

Чи можна протеїнові батончики на ніч

Головна перевага батончиків, за яку їх обирають наші клієнти, це звичайно зручність. Це перекус, який легко вміщається в будь-яку кишеню, сумку чи рюкзак, не потребує приготування чи розігрівання і може врятувати від голоду за будь-яких обставин. Протеїнові батончики FIZI можна брати в дорогу, давати дітям в школу, їсти до або після тренування. А герметична упаковка дозволяє батончикам зберігати смак, форму та текстуру протягом 6 місяців.

Чи можна протеїнові батончики на ніч, зранку та серед дня?

Щоб ці снеки дійсно принесли вам користь, необхідно розібратися, коли їсти протеїнові батончики. Ось наші рекомендації:

  1. Батончик можна з'їсти перед або разом зі звичайним сніданком.
  2. Найкраще вживати батончик одразу після тренування – так він і втамує голод і відновить енергію після навантаження.
  3. Можна їсти як перекус протягом дня між основними прийомами їжі.
коли краще їсти протеїнові батончики

Але чи можна протеїнові батончики на ніч? Якщо ви прочитаєте склад на упаковці вашого батончика FIZI, то побачите, що до нього входять прості та корисні компоненти без доданого цукру. Саме тому наші батончики безпечні для вживання в будь-яку частину дня. Якщо ви відчуваєте тягу до солодкого ввечері, втомилися після тренування або встигли зголодніти після ранньої вечері, то без докорів сумління можете з’їсти протеїновий батончик на ніч. Найкраще це зробити за 2 години до сну. Варто додати, що в нашому організмі за сон відповідає гормон мелатонін, який не може вироблятися без амінокислоти триптофан. Саме горіхи є чудовим джерелом цієї амінокислоти, які в свою чергою, є основою батончиків з лінійки Protein. Тому обираючи такий перекус ввечері ви не лише втамувати голод, а й потурбуйтесь про спокійний та глибокий сон.

Старіший пост
Новіший пост

Цікаво подивитись на батончики FIZI?

Слідкуй за нами в Instagram

Закрити (esc)

Відгуки

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.